KUMPULAN MAKALAH DAN ARTIKEL

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Contoh Cerpen Bahasa Sunda

Rabu, 12 Mei 2010

Alur Sutra Jalur Cinta

Pipiet Senja

“Mana tega-tega teuing Mas Satrio…”

Rayani bati ngagero jero hatena. Manehna geus apal pisan kana kalakuan Satrio. Lanceuk anu umurna beda welasan taun. Samemeh asup ka barisan elit politik, Satrio geus idek-liher di dunya bisnis ilegal. King Gambler, saha anu henteu apal ka Satrio Wiroyudo? Bisnisna ngaleuya, pangpangna kumawasa di jalur sutra, wewengkon Sumatera mimiti ti Lampung parat terus ka Aceh, Malaysia jeung Singapura.

Selengkapnya silahkan Download di SINI
Cerpen Kedua SIlahkan Download di SINI

0 komentar:

Poskan Komentar

Berita Terbaru