KUMPULAN MAKALAH DAN ARTIKEL

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Carita Pondok Basa Sunda

Kamis, 01 April 2010

BATU

Rendy B. Junior

Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah antara kapala désa jeung warga. Ngamusyawarahkeun duit anu disumbangkeun ku pamaréntah ka Désa Sukaramé Salengkapna Donload di Dieu


Carita Pondok Sikabayan Ngala

Carita Pondok Jati Kasilih ka Cau


0 komentar:

Poskan Komentar

Berita Terbaru